s-1_fef9b45e

De nieuwe Niu U1 elektrische scooter

De Niu U1 is een prachtige moderne en compacte elektrische scooter. De U1 maakt gebruik van een stylistisch en tegelijkertijd functioneel ‘naked’ frame. Het frame zorgt voor een uitstekende balans en goede wegligging.

De ultra-efficiënte en slimme motor is in samenwerking met BOSCH gebouwd. Deze samenwerking is ontstaan uit het door NIU ontwikkeld “Field-Oriented Control” systeem, dat speciaal ontwikkeld is voor de 1500W BOSCH motor om het energieverbruik te optimaliseren. De door FOC geoptimaliseerde motor is aan een EBS dubbel remsysteem gekoppeld om vermogen terug in het systeem te brengen. Wanneer u dus remt, laadt u de batterij op. Met Cloud ECU worden de statistieken van de rijder in kaart gebracht. Daarnaast zit er een nieuw Six-Axis motion sensor in de U1. Hierdoor is het alarm erg accuraat en kan het ook registreren als de scooter omvalt. Het detecteert allerlei bewegingen rondom je scooter.

Het Battery Management System geeft niet alleen aan hoe lang de batterij moet worden opgeladen maar ook 10 andere factoren die van invloed zijn op bescherming van de batterij zoals over laden. De U1 maakt als is eerste scooter van Niu gebruik van Keyless Ignition.

De Niu motor lock maakt het mogelijk om de motor te vergrendelen, als de scooter zich in park mode bevindt. Hierdoor is de Niu U1 uitermate diefstalbestendig.

Een compacte scooter met enigszins beperkte actieradius, maar genoeg voor gebruik in de stad! Green = Clean!!

Vanaf nu verkrijgbaar bij ons voor € 1895,-

 

505646117 505639247 505647852