Over ons

Wie zijn we en wat doen we

Wij zijn een jong bedrijf, opgericht in 1998 in winkelcentrum De Beente in Heugem, Maastricht. In de loop van de jaren zij we uitgebreid naar Belfort. Vanaf 2016 zijn al onze winkels verhuisd naar de Molensingel 19 in het Autoparc in Heugem. Vanaf het begin hebben wij ons gericht op de tweewieler als serieus vervoermiddel. Iedereen die gewoon een goede scooter of fiets wil hebben, kan bij ons zeker slagen. Servicegerichtheid, persoonlijke benadering, kwalitatieve goede producten en gedegen onderhoud zorgen bij ons voor zekerheid voor u als klant. Dat onze aanpak werkt, wordt bevestigd door in 2009 uitgeroepen te worden als 4e beste Piaggio dealer van Nederland en recent nog in 2015 zijn we verkozen tot één van de 50 beste fietsenzaken van Nederland! En zeer recent zijn we uitgeroepen tot 'Tweewielerwinkel van het jaar 2017 van Limburg' en we zijn finalist van de landelijke 'Tweewielerwinkel van het jaar 2017'. Heel recent zijn we verkozen tot 'Tweewielerwinkel van het jaar 2018 van Maastricht. Kom bij ons langs en ervaar zelf onze manier van werken! ... en natuurlijk kunt u bij ons altijd gratis parkeren voor de deur!

Dennis Dennis

fietsen_debeente2

We hebben altijd een compleet en gevarieerd assortiment in onze winkel op voorraad. Kom en ervaar de trendy fietsen, de beste e-bikes, de stevigste mountainbikes en leukste kinderfietsen.

scooter_debeente

We verkopen uitsluitend kwaliteitsmerken. Wij zijn de officiele Vespa, Piaggio, Kymco, Sym, Peugeot, Yamaha, Tomos en Neco dealer voor Maastricht en omstreken. We hebben een groot assortiment vespa`s voorradig

geld

Wilt u uw spaargeld niet in één keer uitgeven?

Lease uw scooter!

Our Team

member

Dennis

Eigenaar

Verantwoordelijk voor Scooterafdeling

member

Robin

Eigenaar

Verantwoordelijk voor de fietsenafdeling

member

Wim

Hoofdmonteur en verkoper

Scooters

member

Math

Monteur

Fietsen

member

René

Verkoper en Monteur

Fietsen & Scooters

member

David

Chauffeur Servicebus

member

Max

Verkoper en Monteur

Scooters

member

Maikel

Verkoper en Monteur

Scooters

member

Roel

Monteur

Fietsen

member

Raoul

Verkoper en Monteur

Fietsen

member

Glenn

Monteur en verkoper

Fietsen